Vacature Ataro BV: Toezichthouder zwembad

15 september 2021 | Nieuws van Ataro BV

Toezichthouder zwembad

Parttimefunctie bij Ataro B.V. in Zevenaar

Voor ons zwembad Lentebad in Zevenaar zijn wij op zoek naar toezichthouders.

Het Lentebad is het gezinsbad van Zevenaar en omstreken. Wij beschikken over een 25-mtr. wedstrijdbad, recreatie- en instructiebad. Diverse activiteiten, zwem- en groepslessen worden gegeven voor jong en oud. Wij zijn op zoek naar versterking voor ons team.

Wat ga je doen?

Toezicht houden op activiteiten in de zwemzaal;Verrichten van overige werkzaamheden passend binnen de doelstellingen van de organisatie;Verrichten van Schoonmaakwerkzaamheden.

Wat vragen we van jou?

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde medewerker die graag met mensen werkt. Je bent klantvriendelijk, flexibel, sociaal en communicatief vaardig. Je bent bereid om volgens een rooster te werken, waarbij de werkzaamheden verspreid zijn over zeven dagen van de week.

Certificaat Zwemmend redden voor zwembaden of bereid deze te halen;Geldig EHBO/AED-diploma of bereid deze te halen;Positieve Verklaring Omtrent het Gedrag;Minimale leeftijd 18 jaar.

Wat bieden we jou?

Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform cao Vermo;Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving;Werken in een professioneel team met een prettige werksfeer. 

Sollicitaties en informatie

Heb je interesse in deze functie stuur dan je sollicitatiebrief met C.V. naar vacatures@atarobv.nl

t.a.v. Bas Bouwman

Heb je nog vragen dan kun je op werkdagen contact opnemen met Bas Bouwman (teammanager zwembad) tel: 0316-527689.

Het bericht Toezichthouder zwembad verscheen eerst op Vacatures Ataro Zevenaar.

Meer lezen over de Turmac Cultuurfabriek

Gemeente Zevenaar: Controle hondenbelasting

Controle hondenbelasting | Gemeente Zevenaar Naar hoofdinhoud springen Waarom controle? Iedereen die in onze gemeente een hond heeft moet daarvoor belasting betalen. De meeste hondenbezitters doen dat ook ieder jaar. Helaas zijn er ook hondenbezitters die dat niet...

X
X