Vacature Ataro BV: Horeca-balie medewerk(st)er

14 juli 2021 | Nieuws van Ataro BV

Het Lentebad in Zevenaar is op zoek naar een

Horeca-balie medewerk(st)er

Het Lentebad is het gezinsbad van Zevenaar en omstreken. Er worden, naast recreatief zwemmen, ook diverse zwem- en groepslessen gegeven voor jong en oud. We hebben een gezellige hal waar we onze gasten kunnen ontvangen voor een lekkere kop koffie of een vers bereid broodje. Voor onze balie- en horecagelegenheid zijn we op zoek naar een versterking van ons team.

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten dus zorg je voor een klantvriendelijk ontvangst;Je zorgt voor een prettige en gezellige ambiance in de horecagelegenheid;Je verricht administratieve handelingen m.b.t. de toegang tot het zwembad en/of de verkoop van horecaproducten;Bereiden en serveren van eenvoudige gerechten;Verrichten van dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Wat vragen we van jou?

Je bent een enthousiaste, gemotiveerde en representatieve medewerker die flexibel inzetbaar is. Je bent klantvriendelijk, stressbestendig, communicatief- en computervaardig. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je bent bereid om op oproepbasis te werken, vooral ’s avonds, in de weekenden en in vakanties.

Kennis van of in het bezit van een HACCP-certificaat is een pré;Geldig BHV-diploma of bereid deze te halen;Verklaring Omtrent het Gedrag;Minimale leeftijd 18 jaar.

Wat bieden we jou?

Goede arbeidsvoorwaarden en salaris conform cao Vermo;Een gevarieerde baan in een sportieve omgeving;Werken in een enthousiast, gevarieerd team met een prettige werksfeer.

Sollicitaties en informatie

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatie met C.V. uiterlijk voor 25 juli 2021 in via het formulier.

Heb je nog aanvullende vragen dan kun je van dinsdag t/m vrijdag contact opnemen met Lieke Gerritsen (Teamleider horeca) tel: 0316-527689.

Het bericht Horeca-balie medewerk(st)er verscheen eerst op Vacatures Ataro Zevenaar.

Meer lezen over de Turmac Cultuurfabriek

Caleidoz: Serious game voor mantelzorgers dementie

Serious game voor mantelzorgers dementie Onder auspiciën van Vilans is de informatieve game DemiZorg gelanceerd. Daarmee kunnen mantelzorgers van mensen met dementie veelvoorkomende zorgsituaties virtueel oefenen. In de serious game staan vier verschillende...

X
X