Agenda

17 – 21 aug Zummer Xperience

Weet je niet wat je volgend (school)jaar kan doen? Wil je jezelf beter leren kennen? Verveel jij je (al) tijdens de vakantie? Ben jij jong en woon je in zevenaar? Doe dan mee de Zummer Xperience van Caleidoz!!

Turmac Cultuurfabriek, nieuwe naam voor voormalige fabriekshal

De voormalige fabriekshal naast het gemeentehuis wordt omgedoopt tot het podium voor samenwerking en ontmoeting voor Zevenaar en de Liemers. Vanaf nu heet deze hal Turmac Cultuurfabriek. Tijdens de raadsvergadering van 4 maart 2020 heeft een meerderheid van de gemeenteraad voor deze naam gekozen.

12 mrt – Kiwanis Pubquiz

Op 12 maart organiseert Kiwanis Ladies de Monte een pubquiz met live muziek voor het goede doel.
Teams strijden om de eerste en tweede prijs en de winnaars bepalen zelf het goede kinderdoel.

15 mrt – Kunstwerk! Draait Door! (cultureel caf

Kunstwerk! organiseert i.s.m. Rebers Boek en Buro in het kader van de Boekenweek Kunstwerk! Draait Door! op zondag 15 maart aanstaande van 14.00 tot 15.30 uur in het spiksplinternieuwe Grand Caf? in HAL12. De 85ste Boekenweek (7 t/m 15 maart) staat in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: de rebellen en dwarsdenkers.

5 Feb – Max Havelaar en Multatuli (lezing)

Ge?nteresseerd in Fairtrade en de rol die Multatuli (het pseudoniem van de schrijver Eduard Douwes Dekker) hierin heeft gespeeld? Kom dan naar de lezing op 5 februari van 19:30 – 22:15 in de Patio van HAL12.