Gemeente Zevenaar: Weg onderaan Europakade in Tolkamer mogelijk gesloten dit weekend

15 juli 2021 | Nieuws van gemeente Zevenaar

Weg onderaan Europakade in Tolkamer mogelijk gesloten dit weekend | Gemeente Zevenaar

Naar hoofdinhoud springen

Er is de afgelopen tijd veel regen gevallen. Daarom staat het water in de Rijn hoger dan gewoonlijk in deze tijd van het jaar. Ook in Duitsland is er veel regen gevallen en is de verwachting dat er nog meer regen valt de komende dagen. Een groot deel van dat water komt via de rivieren naar Nederland. Daardoor kan de Europakade in Tolkamer dit weekend onder water komen te staan. Dit kan betekenen dat de gemeente dit weekend de weg onderaan de Europakade moet afsluiten voor het verkeer en zelfs de coupuredeur moet sluiten. Ook sluit de gemeente dan de fietspaden rondom de Bijland af.

Of het zover komt, is afhankelijk van de hoeveelheid neerslag in Duitsland. De gemeente onderhoud goed contact met het Waterschap hierover. Mocht de kade afgesloten worden, dan wordt hier in het weekend bekendheid aan gegeven via de FaceBook pagina van de gemeente Zevenaar.

Read More
Opgehaald van: Gemeente Zevenaar

Meer lezen over de Turmac Cultuurfabriek

Caleidoz: Serious game voor mantelzorgers dementie

Serious game voor mantelzorgers dementie Onder auspiciën van Vilans is de informatieve game DemiZorg gelanceerd. Daarmee kunnen mantelzorgers van mensen met dementie veelvoorkomende zorgsituaties virtueel oefenen. In de serious game staan vier verschillende...

X
X