Gemeente Zevenaar: Extra fietsparkeerplekken in centrum Zevenaar

16 juni 2021 | Nieuws van gemeente Zevenaar

Extra fietsparkeerplekken in centrum Zevenaar | Gemeente Zevenaar

Naar hoofdinhoud springen

Dat zoveel mensen besluiten om met de fiets naar het centrum te komen juicht de gemeente uiteraard toe. Daarom gaan we de huidige fietsenrekken langs de Marktstraat en de Grietsestraat vervangen door zogenoemde fietsnietjes. Hierdoor kunnen meer fietsen in een stalling worden geplaatst. Ook komen er langs de Marktstraat en Grietsestraat op diverse locaties extra stallingen bij.

Naast het aanbrengen van fietsparkeerplekken gaan we ook de oude bankjes en prullenbakken in het centrum vernieuwen. Door deze aanpassingen wordt de openbare ruimte in het centrum aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker ingericht. Samen met de aanpassingen aan het Raadhuisplein draagt dit bij aan de sfeer en beleving van het stadscentrum.

In week 26 starten we met het vervangen van de banken en het aanbrengen van de fietsparkeerplekken. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken voeren we de werkzaamheden in fases uit tot oktober dit jaar. Het winkelend publiek heeft hierdoor geen last van de activiteiten.

Read More
Opgehaald van: Gemeente Zevenaar

Meer lezen over de Turmac Cultuurfabriek

Caleidoz: Serious game voor mantelzorgers dementie

Serious game voor mantelzorgers dementie Onder auspiciën van Vilans is de informatieve game DemiZorg gelanceerd. Daarmee kunnen mantelzorgers van mensen met dementie veelvoorkomende zorgsituaties virtueel oefenen. In de serious game staan vier verschillende...

X
X