Caleidoz: Financieel Trefpunt start weer

17 mei 2021 | Nieuws van Caleidoz

Het Financieel Trefpunt gaat vanaf dinsdag 25 mei weer starten in aangepaste vorm.

Er is nog geen open inloop mogelijk vanwege de nog altijd geldende maatregelen, maar heb je vragen voor het Financieel Trefpunt, maak dan telefonisch of per mail een afspraak.
Bij het Financieel Trefpunt in Zevenaar kan elke inwoner op afspraak terecht met vragen over geld, inkomen, digitale zaken en administratie.
Het Financieel Trefpunt wordt verzorgd door vrijwilligers van de Formulierenbrigade van Caleidoz, de Sociaal raadslieden van STMR en de bibliotheek van Kunstwerk!

Samen beantwoorden zij vragen van inwoners over allerlei onderwerpen. Denk daarbij aan vragen zoals:

Kom ik in aanmerking voor toeslagen?
Mijn financiële situatie is veranderd, wat moet ik nu?
Ik ben mijn baan verloren, wat moet ik nu?
Een DigiD aanvragen, hoe werkt dat?
Mijn administratie is een chaos, wie helpt me alles weer op orde te brengen?

Voor een afspraak met Sociaal raadslieden kunt u bellen met: 0900-8433 of mailen naar a.salemink@santepartners.nl  Voor een afspraak met een vrijwilliger van de Formulierenbrigade kunt u bellen met de Servicedesk 0316- 243 204 of mailen naar formulierenbrigadezevenaar@caleidoz.nl

Het Financieel Trefpunt bevindt zich in de Turmac Cultuurfabriek. (Rechts voorbij het kantoor van Caleidoz). Het adres is Kerkstraat 27 in Zevenaar.

Opgehaald van: Feedzy

Meer lezen over de Turmac Cultuurfabriek

Filmhuis Zevenaar: Nog 4 dagen!

Zoals bekend gaan we op woensdag 9 juni open. We hebben hele mooie films als La Dea Fortuna, Undine, The Singing Club, Kom hier dat ik u kus, Rifkin’s Festival. Kijk in onze agenda, reserveer je entreeticket en laat […] Read More

X
X