Ataro: Ataro B.V. en HAL12 samen meer service in de Turmac!

27 december 2022 | Algemeen nieuws over de Turmac

Bert Frölich (links) en Ronald Haverkamp (rechts schudden elkaar de hand op een mooie samenwerking.

Ataro B.V. en HAL12 gaan samenwerken in de Turmac Cultuurfabriek.

Sinds 2020 is Ataro B.V. de beheerder van de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. Ataro B.V. regelt onder andere het beheer, het onderhoud, de schoonmaak en de beveiliging van de Turmac Cultuurfabriek. Daarnaast draagt Ataro B.V. zorg voor de verhuur van de zalen en vergaderruimtes. 

Deze maand heeft het college van Burgemeester en Wethouders van Zevenaar besloten de opdracht voor het jaar 2023 opnieuw aan Ataro B.V. te gunnen. 

De huur van de zalen zal per 1 januari aanstaande door Grand Café HAL12, gehuisvest in het horeca gedeelte binnen de Turmac Cultuurfabriek, worden overgenomen. Gemeente Zevenaar (eigenaar van de Turmac Cultuurfabriek), Ataro BV en HAL12 denken met deze samenwerking de gebruikers van de Turmac een nog betere dienstverlening te kunnen bieden en de activiteiten nog beter op elkaar af te stemmen.

Ataro B.V. en HAL12 zijn blij met deze samenwerking en gaan vol vertrouwen 2023 in om de gebruikers van de Turmac Cultuurfabriek een goede service te bieden.

Ronald Haverkamp (directeur-bestuurder Ataro B.V.): We hebben na wat opstartproblemen de goede weg gevonden om het beheer van de Turmac te verbeteren. Wij voeren vooral de taken uit waar we goed in zijn en HAL12 gaat dat voor de andere onderdelen oppakken. Hierdoor zal de kwaliteit van onze dienstverlening toenemen en zien we mogelijkheden om in de toekomst de exploitatie van de Turmac te verbeteren. 

Bert Frölich (directeur bestuurder van Kunstwerk en HAL 12): We kijken er naar uit om samen met Ataro B.V. deze klus op te pakken. En de mogelijkheden van Turmac te vergroten. Om met elkaar de ambities waar te maken. 

Heeft u vragen over dit persbericht dan kunt u contact opnemen met Ronald Haverkamp, directeur bestuurder van Ataro B.V. Hij is bereikbaar op nummer 06-11348467.

Het bericht Ataro B.V. en HAL12 samen meer service in de Turmac! verscheen eerst op Ataro BV.

Read More

Opgehaald van: Ataro BV

Meer lezen over de Turmac Cultuurfabriek