Open Dag Volwasseneducatie Liemers Kunstwerk!

5 augustus 2020 | Algemeen nieuws over de Turmac

Al meer dan 20 jaar is Kunstwerk! Volksuniversiteit Zevenaar een begrip in de Liemers. Op zondag 6 september a.s. houdt de Kunstwerk! Volksuniversiteit Zevenaar haar jaarlijkse Open Dag in de Turmac cultuurfabriek in Zevenaar. Tussen 11:00 en 15:00 is iedereen welkom. Kom kennismaken, kijken, proeven, luisteren, ervaren en deelnemen aan de verschillende demonstraties en kleine workshops.

Kunstwerk! maakt leren leuk
Tijdens de Open Dag zijn er diverse creatieve demonstraties. Ook wordt er aandacht besteed aan de taalcursussen, handig als je een taal (beter) wilt leren beheersen, of wanneer je het nodig hebt voor een nieuwe werkkring.

Dankzij onze docent bloemschikken is het geheel sfeervol aangekleed en onze kookdocenten zorgen voor smakelijke hapjes. Neem lekker een kopje koffie of thee en geniet!

Start cursussen
Vanaf de tweede helft van september gaan de cursussen van start. Er is keuze uit meer dan 200 verschillende activiteiten op het gebied van talen, kunst & cultuur, kunstzinnige vorming, persoonlijke ontwikkeling en informatica. Voor ieder wat wils dus.

Opgehaald van: Turmac Cultuurfabriek

Meer lezen over de Turmac Cultuurfabriek

Gemeente Zevenaar: Controle hondenbelasting

Controle hondenbelasting | Gemeente Zevenaar Naar hoofdinhoud springen Waarom controle? Iedereen die in onze gemeente een hond heeft moet daarvoor belasting betalen. De meeste hondenbezitters doen dat ook ieder jaar. Helaas zijn er ook hondenbezitters die dat niet...

X
X