20 april Sevenart Festival in de Turmac Cultuurfabriek

19 maart 2024 | Algemeen nieuws over de Turmac

SevenArt is terug van weggeweest!

SevenArt is terug van weggeweest, nu in een nieuw jasje. Onder de naam SevenArt Live wordt de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar op zaterdag 20 april omgetoverd tot muziekwalhalla. Met een gratis middag programma met o.a. interactieve workshops, waaronder Drumparty en een Talent Stage i.s.m. leerlingen van Candea en Liemers College. Voor het avondprogramma dien je een ticket te kopen, maar daar krijg je ook wat voor! De line up liegt er niet om en er is voor elk wat wils. Met artiesten als Merlijn Dewasme, Xavi Del Mundo, Inge Lamboo en hoofdact Rowwen Hèze belooft het een fantastisch festival voor alle leeftijden te worden. Zorg dat je erbij bent, dit wil je niet missen! Bestel online je tickets op www.sevenart.nl.

Middagprogramma
Tussen 14.00 uur – 17.00 uur doorlopend gratis middagprogramma met o.a.:
Interactieve workshops waaronder DrumParty en Talent Stage i.s.m. Candea en Liemers College, waarbij lokaal talent optreedt in het Grand Café Hal12.

Avondprogramma 19.00-24.00 uur
19.00 uur             Deuren open
19.45 uur             Merlijn Dewasme
20.30 uur             Xavi Del Mundo
21.30 uur             Rowwen Hèze
22.45 uur             Inge Lamboo in Grand Café Hal12

Achtergrond artiesten avondprogramma
Merlijn Dewasme
Merlijn Dewasme maakt Verhaalpop, waarvan de scherven op de grond zich vormen tot een halfvol glas. Hij vertaalt onderwerpen als liefde, op zoek zijn naar jezelf en de lastige relatie met zijn vader naar toegankelijke muziek met invloeden van Bløf, Stef Bos en Nielson.

Xavi Del Mundo
Deze Nederlandse DJ  en producer heeft al veel bereikt. Zijn kunsten hebben een plaats opgeleverd in de nationale finales van de Kunstbende DJ- Competitie en de halve finales van de wereldwijde DJ wedstrijd Djenerates en DJ MAG 2022. Xavi werkt veel met melodische en herkenbare tracks waarbij je niet stil kunt blijven staan.

Inge Lamboo
Inge Lamboo is een zangeres en multi-instrumentalist die zichzelf heeft geleerd gitaar, piano, drums en basgitaar te spelen. Ze begon op 15-jarige leeftijd met het schrijven van nummers en ging naar de Herman Brood Academie, waar ze ook haar liveband ontmoette. Ontmoet dit multi-talent tijdens SevenArt Live!

Rowwen Hèze
Wie heeft er niet keihard meegezongen met bekende liedjes zoals ‘Bestel mar’ of ‘Auto, vliegtuug’?
Met jaarlijks gemiddeld 8 Top2000 noteringen, is Rowwen Hèze niet meer weg te denken uit de lijst der lijsten. Ze begonnen als een Engelstalig bandje in de Peel, maar zijn – inmiddels ruim dertig jaar verder – uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek. Een optreden wordt gekenmerkt door bier en een zingende, hossende menigte. Op het einde van de avond als iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat, is de dag dat heel Holland Limburgs lult weer ‘n stap dichterbij. 

Kaarten voor het avondprogramma  a € 29,50 zijn online te bestellen via www.sevenart.nl.

Meer lezen over de Turmac Cultuurfabriek