16 Nov – Sinterklaas logeert in HAL12

Kunstwerk! Liemers Museum is gesloten aan de Kerkstraat 16 vanwege de verhuizing naar HAL12. De Sint kan daar dus niet logeren. Op zaterdag 16 november komt de Sint naar Zevenaar en rekent dan w?l op een logeerbed voor hemzelf en de Pieten. Nu heeft de secretaresse van Sinterklaas kunnen regelen dat de logeerbedden geplaatst worden in HAL12, pal tegenover het oude logeeradres.

Speurtocht

In de sinterklaasperiode van zaterdag 16 november tot donderdag 5 december is er weer van alles te beleven. Elke woensdag is er een chocoladeletterspeurtocht voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Het formulier hiervoor is op te halen bij de pietenbalie in de bibliotheek. Neem zelf een pen of potlood mee ?n een volwassene ter begeleiding.

Workshops

Op woensdag 20, 27 november en 4 december kun je Sint en zijn Pieten ontmoeten in de Bibliotheek voor een gezellig kletspraatje, voorleesmoment en het inleveren van je verlanglijstje?.

Ook zijn er voor de kinderen diverse leuke workshops. Zo kun je op woensdag 20 november en 4 december een taaipop versieren en op woensdag 27 november een pepernotenkrans maken. Alle workshops zijn van 14.00-16.00 uur en kosten ? 5,00.